tisdag 12 februari 2008

Jag är dum

Jag har varit sjuk igen. Haha, surprise!! I samband med detta har något hänt med mitt humör, och jag har förvandlats till en sur och elak människa som hatar folk. (mer än vanligt alltså)

Har kanske bacillerna slagit sig på hjärnan? Eller varför är jag så himla arg och dum hela tiden? Jag tänder till på minsta lilla, och det är mest synd om mig i hela världen. Alla runt omkring mig gör fan allt för att krångla till det för mig, och jag måste bara laga mat och tvätta och hämta/lämna barn på dagis, medans alla andra får göra kul grejer, t ex sitta i soffan och glo på dum tv och sånt. Jag har faktiskt inte så himla stora krav på tillvaron, men det skulle vara jälvigt kul med lite uppskattning nån gång ibland. En liten notis i tidningen kanske? Eller ett telegram från självaste kungen? Men icke.

Jag fortsätter störa ihjäl mig på tidigare nämnda chínospappor (kommer mer om dem inom kort). De är överallt här. Vi köpte ny bil igår, en jättetjusig chrysler, men från början var maken lite sugen på en V70. En V70!! Jag vägrar åka omkring i chinospappornas tillbehör nr 1. Vägrar. Då cycklar jag hellre. Okej att vi bor i trevliga villa/radhusförorten och att jag röstade på
Fp i senaste valet, men nån jävla måtta får det allt vara, nån V70 blir det inte!!
Och tar min man någonsin på sig nån typ av beiga brallor blir det skiljsmässa direkt

Andra irritationsmoment: De ska stänga av källaren för att reparera golvet, och därmed har vi ingen tillgång till vagnsförrådet förrän på lördag igen. Därför har jag inte mindre än två barnvagnar i min redan så pyttiga lägenhet. Men de kan ju stå i svalen så länge? kan man ju tycka då. Icke. Ty här får man inte ha barnvagnen i svalen i ens fem sekunder för att springa upp med matkassarna. Ty då kommer Vän Av Ordning (våra störda grannar som jag hatar) och ställer ut dem i regnet. Sen sätter de upp syrliga lappar i trappen. Jo det är sant. Rullatorer och en sk "senilstol" (sån som åker upp för alla trapporna för att Herr Vän Av Ordning är för fet för att gå) det är en helt annan sak, de får såklart stå i trappen! De blockerar tydligen inte trappen för ambulanstransporter och vid brand osv och vad fan mer som står på den lilla skylten i trappupgången. Jag hatar verkligen mina grannar, och myser i smyg varje gång jag tvättar kissiga o bajsiga tygblöjor i den gemensamma tvättstugan... Haha.

Inga kommentarer: