torsdag 14 februari 2008

Vilken dag!

Det blev en rätt trist Alla hjärtans dag iår. Flickorna var sjuka, jag var trött. Leo gnällig och T jobbade sent. Men jag kom iväg till biblioteket och lånade några bra böcker iaf.
* Två - scener ur ett konstnärsäktenskap av märta Tikkanen (snyggaste efternamnet ever)
* Övervintring av Kate Moses

Det skall bli spännande att läsa dem, återkommer med rescentioner. (Nu hände nåt skumt med texten som jag inte kan fixa. Ber om ursäkt.)

Dagens mat: Spenatsoppa (hemlagad of course) med kokta ägghalvor i. Asgott.

3 kommentarer:

Satkôna sa...

Men *fniss* En v70 är ju kanon ju! He,he! =P Vi hade ju kunnat haft en, men det blidde en 855 istället. Men kul med ny bil!
Nu blir jag nyfiken på chinospapporna! Var på en lekplats bye the way typ intill Vidars dagis igår. Där var det nästan en sån man kan säga Chinos pappa om plus 2 mammor som pratade bebisprylar högt och brett! *gny*
Vi får ta och ses när ni blivit friska!
Kraaaam!

Satkôna sa...

Nämen söta vännen inte är det ditt fel! Sjuka kan vi ju alla bli! Här har vi legat i magsjuka en efter en den senaste veckan! =/
Jag tycker absolut vi får ses snart! Och idag känns det lite bättre efter att ha pratat med gubben igår.
Så nu ska vi mysa till med god mat ikväll och mumsa godis!!
Kraaaaaam!

Anna sa...

Själv hade jag en underbar Alla hjäårtans dag. Jag och pojkvännen (!) träffades när han slutade jobbet, tog en promenad på stan, hänglade på plazan och åkte sen bergbana upp till ett berg med utsikt över hela Santiago. Sen åt vi piroger och gick sen till ett jättemysig gård när vi drack mojitos på uteserveringen och så "sov" vi hemma hos honom.